monteur middenspanningsnet
Hoogspanning
5 min leestijd
09/07/2021

Onderhoud tegen een scherp maandelijks tarief

Delen

Periodiek onderhoud laten uitvoeren aan uw transformatorstation en tegelijkertijd het beheer en IV-schap onderbrengen? Met een onderhoudscontract van Voltens bent u altijd verzekerd van een betrouwbare Installatie Verantwoordelijke voor uw energievoorziening. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onderhoud, beheer en IV-schap (NEN3840) in één onderhoudscontract

Voor een vast bedrag per maand draagt Voltens de volledige verantwoordelijkheid voor een betrouwbare en veilige energievoorziening in de vorm van periodiek onderhoud en rapportage na afloop. En dat geeft de nodige zekerheid!

Voltens middenspanningsnet
monteur installeert inpandig station voltens

Periodiek onderhoud uit laten voeren

Ben u eigenaar van een hoogspanningsinstallatie? Dan dient u volgens de wet een Installatie Verantwoordelijke (IV-er) aan te stellen. Dit wordt vaak vergeten. Een onverhoopte storing of erger nog, een defect, kan dan flinke problemen opleveren. Met een onderhoudscontract van Voltens bent u deze situatie altijd voor. Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor uw hoogspanningsinstallatie. Natuurlijk bij een defect of storing, maar ook voor het juiste professionele onderhoud.

Onze Installatie Verantwoordelijke neemt met zijn technische kennis en de benodigde certificering de volledige verantwoording over uw hoogspanningsinstallatie. Deze verantwoordelijke taak voeren wij al jaren professioneel en succesvol uit.

 

Onderhoud tegen een scherp maandelijks tarief

Doorgaans voeren wij periodiek onderhoud iedere twee jaar uit. Binnen het onderhoudscontract is dit altijd tegen een scherp en vast maandelijks tarief. Na afloop van een onderhouds- en inspectiebeurt ontvangt u een uitgebreide rapportage. Deze geeft inzicht in de huidige staat van uw hoogspanningsinstallatie, maar geeft ook inzicht in de verwachten kosten voor de komende jaren.

Bijkomend voordeel: deze rapportage kunt u ook gebruiken wanneer uw verzekeraar hierom vraagt.

Wij zorgen ervoor dat u 100% ontzorgd wordt. Energie zonder spanning noemen we dat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op.

Voltens helpt u graag!

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil graag de laatste ontwikkelingen via e-mail ontvangen.