Onderhoud, beheer en IV-schap (NEN3840) in één onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract van Voltens bent u altijd verzekerd van een betrouwbare Installatie Verantwoordelijke voor uw energievoorziening. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Zonder risico’s

Voltens draagt de volledige verantwoordelijkheid

Wist u dat u als eigenaar van een hoogspanningsinstallatie volgens de Nederlandse wet- en regelgeving een Installatie Verantwoordelijke (IV-er) dient aan te stellen? Vaak wordt dit vergeten. Begrijpelijk; een degelijke installatie doet het eigenlijk altijd. Dit is meestal het geval, maar een storing kondigt zichzelf niet vooraf aan. Wanneer er onverhoopt toch een storing aandient zijn de gevolgen vaak enorm, zowel operationeel als financieel.

Met een efficiënt onderhoudscontract van Voltens bent u deze situatie altijd voor. Onze Installatie Verantwoordelijke neemt met zijn technische kennis en de benodigde certificering de volledige verantwoording over uw hoogspanningsinstallatie. Deze verantwoordelijke taak voeren wij al jaren professioneel en succesvol uit. Iedere hoogspanningsinstallatie of transformatorstation heeft periodiek onderhoud nodig. Om de continuïteit van uw bedrijfsvoering, maar ook van uw energievoorziening te kunnen blijven garanderen. Dit is immers het hart van uw bedrijf!

Onderhoud tegen een scherp maandelijks tarief

Periodiek onderhoud voeren wij doorgaans iedere twee jaar uit tegen een scherp en vast maandelijks tarief. U ontvangt na iedere onderhouds- en inspectiebeurt een uitgebreide rapportage. Met deze rapportage heeft u inzicht in de status van uw hoogspanningsinstallatie en de verwachten kosten voor de komende jaren. Deze rapportage kan tevens gebruikt worden in het geval uw verzekeraar hierom vraagt.

Dus wilt u 100% ontzorgd worden en geen risico lopen? Dan staan wij van Voltens voor u klaar! Energie zonder spanning noemen we dat.

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?