Energiedistributie solarparken

  • Genereert een duurzaam rendement.
  • Teruglevering van energie aan de netbeheerder.
  • Geen zorgen door een compleet pakket aan diensten.

Met zonnepanelen op een solarpark wekt u op een duurzame manier energie op. Zo draagt u bij aan een beter milieu. De opbrengst van de zonnepanelen moet terug worden geleverd aan het net met behulp van een compactstation. Hier komen wij in actie, zodat u op termijn deze duurzame investering terug kan verdienen.

zonnepark op maat van voltens
Maak optimaal gebruik van de zon

Onmisbaar voor een duurzame toekomst

Op weg naar een verantwoorde en duurzame toekomst zijn zonnepanelen essentieel. Als zonne-energie op grote schaal wordt opgewekt en moet worden gedistribueerd, vindt u bij ons de optimale oplossing.

Wij zorgen bij de energiedistributie van uw zonnepark ervoor dat de opgewekte stroom teruggeleverd wordt aan de netbeheerder via een speciale hoogspanningsinstallatie. We plaatsen hiervoor een of meerdere transformatorstations en meten hoeveel energie de installatie opwekt met een bruto productiemeting (BPM). Met Voltens haalt u het maximale rendement uit uw solarpark.

 

 

Rick Michael Martijn

Compleet pakket aan diensten voor uw solarpark bij Voltens

Als u ervoor kiest om het beheer en onderhoud van uw solarpark bij Voltens onder te brengen, kunt u rekenen op een compleet pakket aan diensten in eigen beheer:

  • Toegewijde specialist op gebied van zonne-energie.
  • Ontwerpen, aanleggen, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van het hoogspanningsstation.
  • Aansluiting op het net van de netbeheerder.
  • Meten van teruggeleverde stroom.

Meer informatie over onze solarparken?
In onze leaflet vindt u nog veel meer informatie over solarparken. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij brengen u binnen 48 uur in contact met één van onze specialisten.

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?