NEN 3840 keuring en inspectie

  • Keuring
  • NEN 3840 inspectie door onze specialisten
  • Gecertificeerd onderhoud

Het is van groot belang dat de installatie en het onderhoud van uw elektrische installaties op orde zijn. Veiligheid staat immers altijd voorop, zowel bij u als bij ons. Daarom werken bij ons alleen gecertificeerde specialisten die al het werk uitvoeren volgens de NEN-normen. Wilt u uw installatie laten checken? Wij verzorgen graag uw NEN 3840 keuring.

Gewaarborgde veiligheid

Keurmerk en norm voor hoogspanningsinstallaties

Werken aan of met elektrische hoogspanningsinstallaties brengt een zeker risico met zich mee. Mocht er een storing ontstaan, dan kunnen de gevolgen groot zijn. Brand en elektrocutie zijn zaken die u absoluut uit wilt sluiten en dat begrijpen wij maar al te goed. Gelukkig kan dit met een door ons uitgevoerde NEN 3840 keuring.

In Nederland is het verplicht om alle elektrische hoogspanningsinstallaties volgens de NEN 3840-norm te keuren. Daarbij moet de inspectie en het onderhoud uitgevoerd worden door een vakbekwame en gecertificeerde installatieverantwoordelijke.

Storingen in uw stroomvoorziening zijn altijd ongewenst en kunnen leiden tot uitval van belangrijke bedrijfsprocessen. Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op dure noodreparaties. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud van uw industriële hoogspanningsinstallaties van cruciaal belang. Uw veiligheid staat voorop.

Omdat uw tijd kostbaar is, combineren wij de jaarlijkse inspectie van de installatie met preventief onderhoud. Wanneer uw elektrische installatie periodiek wordt geïnspecteerd en onderhouden volgens de richtlijnen, kunt u zelfs in aanmerking komen voor kortingen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Hoogspanning met NEN 3840 bij Voltens

Bij Voltens heeft u geen omkijken meer naar uw hoogspanningsstations. Niet alleen installeren we alles volgens de NEN 3840 richtlijnen, we verzorgen ook de nodige inspecties en onderhoud. Onze verantwoordelijken voor operationele installaties zijn volledig gecertificeerd en voeren hun werk uit op een veilige en verantwoorde manier. Ontdek hoe wij u het werk uit handen nemen.

  • Advies en ontwerp van hoogspanningsstations.
  • Installatie, keuring, inspectie, renovatie van hoogspanningsinstallaties.
  • Begeleiding bij het aanvragen van aansluiting bij netbeheerders.
  • Elektrische bedrijfsvoering van de installatie (IV schap).

Meer informatie over het NEN 3840-keurmerk?
Bij Voltens zijn we volledig op de hoogte van alle vormen van wetgeving met betrekking tot hoogspanningsinstallaties. Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?