Huur een middenspannings-installatie van Voltens

De investering in een middenspanningsinstallatie is aanzienlijk. Wanneer u een middenspanningsinstallatie van Voltens huurt in plaats van aanschaft, heeft u relatief lagere investeringskosten. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden binnen onze verhuurservice.

Slim investeren

De voordelen van huren

Uw primaire energievoorziening is niet iets waar u op wilt besparen. Toch kan de investering in een middenspanningsinstallatie aanzienlijk zijn. Heeft u er daarom al eens over nagedacht om in plaats van aanschaf te kiezen voor huur? Dit brengt, naast een vast en compleet maandbedrag, vele voordelen met zich mee.

Kiest u voor huur, dan is alles inbegrepen. Voltens neemt de installatieverantwoordelijkheid hoogspanning (NEN3840) volledig op zich. Zo bent u ervan verzekerd dat dit professioneel en veilig geregeld wordt. Bij de huurprijs zit tevens uitstekend onderhoud en inspectie van de middenspanningsinstallatie inbegrepen. Zo zorgen we ervoor dat deze altijd in perfecte staat verkeert.

Mocht er toch onverhoopt een storing optreden, of is de installatie simpelweg aan vervanging toe? Onze technici verhelpen dit snel en binnen het verhuurcontract. Een spanningsonderbreking blijft hierdoor tot het minimum beperkt. Kortom, u kunt altijd bouwen op de betrouwbare en veilige dienstverlening van Voltens!

Bij Voltens huurt u een middenspanningsinstallatie op maat

Kies voor 100% maatwerk met een verhuurinstallatie van Voltens. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u nodig heeft.

  • Duidelijke informatie en persoonlijk advies over de mogelijkheden
  • Inzage in de financiële voordelen van onze verhuurservice
  • Volledige ontzorging: van ontwerpen en aanleggen tot aansluiten en inbedrijfstellen
  • Voltens is gecertificeerd en werkt volgens de geldende NEN-normeringen en wetgeving

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een middenspanningsinstallatie?
Download dan onze gratis leaflet voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij brengen u binnen 48 uur in contact met één van onze specialisten.

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?