Betreedbaar transformatorstation

  • Van ontwerp tot onderhoud
  • Flexibele inrichting
  • Vakkundig geplaatst

Voltens verzorgt de inrichting en het onderhoud van uw betreedbare
transformatorstation. Onze specialisten leveren een transformatorstation op maat en plaatsen deze vakkundig in uw huidige hoogspanningsnet.

Voltens betreedbaar station
Ruimte voor groei

Wanneer plaatsen wij een betreedbaar transformatorstation?

Wij nemen alle zorgen betreffende uw transformatorstation uit handen. Maakt uw industrie gebruik van zwaardere hoogspanningsinstallaties, zoals ​windmolenparken of ​solarparken​? Dan bieden deze betreedbare hoogspanningsstations een uitstekende uitkomst.

Zoals de naam al zegt, kunt u een betreedbaar transformatorstation betreden voor aanpassingen en onderhoud. Als u veel buitenruimte heeft of juist weinig binnenruimte, is een betreedbaar station zeer geschikt voor uw hoogspanningsinstallatie. Het plaatsen van zwaardere transformatoren, hoogspanningsverdelers en/of schakelaars is geen probleem door de extra ruimte die dit hoogspanningsstation biedt. Aansluiten begint bij Voltens.

 

Lambert en Arjen

Waarom een betreedbaar station van Voltens?

Bij Voltens kunt u terecht voor een betreedbaar transformatorstation op maat. Ontdek de voordelen van een betreedbaar station van Voltens:

  • In elke maat en naar elke behoefte te ontwerpen.
  • Compleet op locatie ingericht.
  • Vakkundig ingelast in uw huidige hoogspanningsnet.
  • Passend in een projectomgeving.

Meer weten over onze betreedbare stations?
Download onze gratis leaflet voor alle informatie. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij brengen u binnen 48 uur in contact met één van onze specialisten voor een advies op maat.

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?