Inpandig stations

  • Ideaal in een stedelijke omgeving
  • Onzichtbaar
  • Optimaal gebruik van de ruimte

Heeft u behoefte aan een hoogwaardig transformatorsysteem, maar niet de buitenruimte om een station te plaatsen? Een inpandig station helpt u uit de brand.

Wat is een inpandig station?

Een inpandig station is een transformatorstation dat binnen in een pand staat. Het voordeel is dat ze op locatie worden ingericht en daardoor snel te realiseren en aan te sluiten zijn. Daarnaast is een inpandig station onzichtbaar. Als er geen ruimte is voor het plaatsen van een traditioneel transformatorstation is een inpandig station een goede oplossing, bijvoorbeeld in een stedelijke omgeving of als er in het ontwerp reeds rekening gehouden is met de noodzaak van een middenspanningsruimte.

Inpandige stations bestaan uit een ruimte voor de netbeheerder en een transformatorruimte en moeten voldoen aan een aantal bouwkundige eisen met betrekking tot de veiligheid. Ook is de ventilatie van de transformatorruimte van groot belang.

Een inpandig station wordt vaak toegepast in nieuwe distributiecentra en panden waar de ruimte buiten beperkt is.

monteur installeert inpandig station voltens

Waarom een inpandig station van Voltens?

Onze inpandige stations  maken op een unieke manier gebruik van de beschikbare ruimte. Daarom kiest u voor een inpandig station van Voltens.

  • Ontwerp en installatie op maat aan de hand van vermogensbehoefte
  • Op de hoogte van complexe bouwkundige en veiligheidsregelgeving rond deze speciale stations
  • Efficiënt en voordelig de optimale spanningsinstallatie
  • Bouwkundig adviseren en realiseren

Meer informatie over onze inpandige stations?
Download onze gratis leaflet waarin u alles vindt wat u moet weten. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen 48 uur geven we u dan een advies op maat.

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?