Inpandig station

  • Maak optimaal gebruik van de ruimte
  • Ideaal in een stedelijke omgeving
  • Onzichtbaar

Heeft u geen buitenruimte om een station te plaatsen, maar wel behoefte aan een hoogwaardig transformatorsysteem? Een inpandig station biedt uitkomst.

Wat is een inpandig station?

Een inpandig station, de naam zegt het al, is een transformatorstation dat binnen in een pand staat. Het voordeel hiervan is dat het station op locatie wordt ingericht en daardoor snel te realiseren en aan te sluiten is. Daarnaast is een inpandig station onzichtbaar.

Vooral in een stedelijke omgeving kan een inpandig station een goede oplossing zijn, omdat de ruimte hier vaak schaars is. Vaak is er bij het ontwerp van een gebouw ook rekening gehouden met de noodzaak van een middenspanningsruimte. Een inpandig station wordt vaak toegepast in nieuwe distributiecentra en panden waar de buitenruimte beperkt is.

Inpandige stations bestaan uit een ruimte voor de netbeheerder en een transformatorruimte en moeten voldoen aan een aantal bouwkundige eisen met betrekking tot de veiligheid. Ook de ventilatie van de transformatorruimte is van groot belang.

monteur installeert inpandig station voltens

Waarom een inpandig station van Voltens?

Onze inpandige stations maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ontdek de voordelen van een inpandig station van Voltens:

  • Bouwkundig advies.
  • Ontwerp en installatie op maat aan de hand van vermogensbehoefte.
  • Op de hoogte van complexe bouwkundige- en veiligheidsregelgeving.
  • Efficiënt en voordelig een optimale elektrotechnische installatie.

Meer informatie over onze inpandige stations?
Download onze gratis leaflet waarin u alles vindt wat u moet weten. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij brengen u binnen 48 uur in contact met één van onze specialisten voor een advies op maat.

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?