Compactstations

  • Efficiënt ingericht.
  • Zowel voor hoog- als laagspanning.
  • Verschillende standaardvormen.

Met een compactstation van Voltens kiest u voor een station dat zo weinig mogelijk ruimte inneemt en effectief ingericht is. Dit met een uiterlijk die zowel onopvallend als opvallend kan zijn, afhankelijk van uw wensen.

Efficiënt en vakkundig geplaatst

Wat is een compactstation?

Een compactstation is een klein transformatorstation dat voor verrassend veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Doordat er geen betreedbare binnenruimte is neemt dit type station maar weinig ruimte in en bovendien kan deze in veel verschillende standaardvormen gerealiseerd worden.

In het fundament van het station bevindt zich een geïntegreerde kabelkelder, waardoor al het kabelwerk ondergronds ingevoerd kan worden. In het station zelf plaatsen we de schakelaar van de netbeheerder, de transformator en de laagspanningsinrichting.

Een compactstation is een aantrekkelijke en veelgebruikte oplossing voor aansluitingen op het middenspanningsnet van de netbeheerder. Zowel voor kleine productiebedrijven als grote distributiecentra met koelinstallaties is het dé uitkomst voor wensen op het gebied van elektriciteit. Ook voor de teruglevering van zonne-energie zijn compactstations uitermate geschikt. Lees meer over het de rol van een transformatorstation bij het terugleveren van energie van zonnepanelen in ons blog.

Waarom kiest u voor een compactstation van Voltens?

Wij richten uw compactstation volledig naar wens in en plaatsen deze volledig gebruiksklaar op locatie. Ontdek de voordelen van een compactstation van Voltens:

  • Uitgebreid advies over specifieke mogelijkheden.
  • Compleet traject van aanleg tot nazorg.
  • Volledige kennis van eisen van aansluiting bij netbeheerders.
  • Geschikt tot een vermogen van 2500 kVA.

Meer informatie over onze compactstations?
Download onze leaflet voor alle informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij brengen u binnen 48 uur in contact met één van onze specialisten.

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?