Meetdienst voor totale ontzorging op service, onderhoud en beheer

  • State-of-the-art meetwagen.
  • Hoogste veiligheidsstandaard op de markt.
  • 24/7 complete service.

De meetdienst van Voltens zorgt ervoor dat u nooit meer voor verrassingen komt te staan. Met behulp van onze state-of-the-art kabelmeetwagen brengen we op de meest veilige manier de conditie van hoogspanningsinstallaties in beeld. Naast preventief onderhoud, lokaliseren we fouten in het hoogspanningsnet én zijn we in staat deze ook meteen te verhelpen. Dat is de totaaloplossing waar we bekend om staan.

Meten is weten

Garandeer de veiligheid en kwaliteit van hoogspanningsinstallaties

Met ons pakket aan meetdiensten bieden we complete ontzorging in service, onderhoud en beheer op het gebied van hoogspanning. Wel zo’n fijn idee, want dit zorgt ervoor dat de veiligheid en kwaliteit van hoogspanningsinstallaties wordt gewaarborgd. Deze wordt namelijk steeds zwaarder belast door de huidige energietransitie. Het aantal kilometers hoogspanningskabels in de grond stijgt dan ook aanhoudend.

De exacte locatie van deze kabels is echter vaak niet bekend. Bij uitbreidingen, wijzigingen en storingen aan de installaties kan dit problemen en onveilige situaties opleveren. Onze kabelmeetwagen brengt de kabels in kaart en voert gericht conditiebepalingen uit, waardoor fouten eenvoudig kunnen worden gelokaliseerd en opgelost.

Om mee te kunnen gaan in de energietransitie en stappen te zetten richting verduurzaming moet u kunnen rekenen op uw hoogspanningssystemen, dag en nacht. Met onze meetdiensten zorgen we dat de bedrijfscontinuïteit nooit in gevaar komt. Denk bijvoorbeeld aan windparken en zonneparken die continue energie terugleveren aan het net of producerende bedrijven waar de energiebehoefte steeds groter wordt. Ook voor eigenaren van hoogspanningsnetten, laadpleinen, havenbedrijven en infrastructurele bedrijven is dit van groot belang.

Onze meettechnicus zorgt ervoor het dat aan niks ontbreekt en dat alle facetten zorgvuldig in kaart worden gebracht. De term complete service nemen we dan ook serieus. Van het instellen en testen van beveiligingsrelais, tot aan het uitvoeren van conditiebepalingen op distributietransformatoren. Ook wordt het stoffelijk beheer van de hoogspanningsinstallatie volledig door ons uit handen genomen.

Waarom de meetwagen van Voltens?

Onze meetdienst is niet compleet zonder onze meetwagen. Deze is de beste in zijn soort met de nieuwste techniek en bevat alle apparatuur om een totaaloplossing te bieden op het gebied van het meten van hoogspanning. Met een gespecialiseerde meettechnicus achter het stuur komt de kabelmeetwagen naar u toe. Hier kan hij niet alleen de locatie en conditie van de kabels vaststellen, maar ook meteen fouten opsporen en oplossen. Zo bieden we een helpende hand en zorgen we dat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft op de meest veilige manier.

  • In kaart brengen, beproeven en diagnosticeren van hoog- en laagspanningsverbindingen en kabels.
  • Lokaliseren en verhelpen van kabelfouten in hoog- en laagspanningsverbindingen.
  • Beproeven van mantels en lokaliseren en verhelpen van mantelfouten in hoogspanningsverbindingen.

Dus wilt u 100% ontzorgd worden en geen risico lopen? Dan staan wij van Voltens voor u klaar! Download onze leaflet voor alle informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?