Wij zijn thuis in elke branche

Voltens voorziet u graag in efficiënte en betrouwbare energieoplossingen. Ook voor uw branche leveren wij oplossingen op maat.

Distributiecentra

Nederland is het distributieland bij uitstek. Zonder stroomvoorziening staat alles stil. Voltens heeft ruime ervaring met het installeren van transformatorstations en het leggen van hoogspanningsnetten. We realiseren het complete project van ontwerp tot onderhoud. Ook voor 24/7 bewaking kunt u bij ons terecht. Voltens staat voor u klaar met advies over duurzame oplossingen om uw distributiecentrum energieneutraal te maken.

Dienstverlenende bedrijven

Voor dienstverlenende bedrijven, zoals de bouw, bieden wij oplossingen op maat en zorgen we voor een veilige aansluiting. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om het aansluiten van transformatorstations en het aanleggen van private hoogspanningsstations. Graag gaan wij met u in gesprek om onze doelgerichte aanpak toe te lichten.

Producerende bedrijven

Ook producerende bedrijven kiezen voor de service van Voltens. Wij zorgen voor de distributie van energie en het aanleggen van elektriciteitsnetten. We leveren prefab transformatorstations en private hoog- en middenspanningsnetten. Tijdens het hele traject bent u ontzorgd en het resultaat is een gebruiksklare oplevering. Ook het beheer en onderhoud, inclusief 24/7 service, is bij ons in goede handen.

Midden- en kleinbedrijf

Persoonlijk contact en een specialist die met u meedenkt. Dat zijn de belangrijkste redenen om Voltens in te schakelen. Wij hebben ruime ervaring als het over hoogspanning gaat. Zelf geen omkijken meer hebben naar beheer en onderhoud? We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Aansluiten op hoogspanning begint bij Voltens.

Zon- en windparken energieopslag

Voltens heeft ruime ervaring met de energieopslag van zon- en windparken. Het is ons doel om de kracht van de wind en de zon zo efficiënt mogelijk te oogsten en de opbrengst zo slim mogelijk te transformeren en te transporteren naar het energienet. De energiedistributie van zon en wind is bij ons in goede handen!

Rick

“Wij komen graag naar u toe voor vrijblijvend advies.”

Contact opnemen

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?