Wij zijn thuis in uw branche

Voltens helpt u aan efficiënte en betrouwbare energieoplossingen. Ook voor uw specifieke branche leveren wij oplossingen op maat. Snel en voordelig.

Distributiecentra

Nederland is het distributieland bij uitstek. Zonder stroomvoorziening staat alles stil. Voltens heeft ruime ervaring met het installeren van transformatorstations en het leggen van hoogspanningsnetten. We realiseren het complete project van het ontwerp tot en met het onderhoud. Ook voor 24/7 bewaking zijn wij u graag van dienst. Voltens adviseert u ook graag over duurzame oplossingen om uw distributiecentrum energieneutraal te maken.

Dienstverlenende bedrijven

Voor dienstverlenende bedrijven, zoals de bouw, bieden wij oplossingen op maat. Voltens zorgt voor een veilige aansluiting. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om het aansluiten van transformatorstations en het aanleggen van private hoogspanningsstations. Wij gaan graag met u in gesprek om onze pragmatische aanpak toe te lichten.

Zon- en windparken energieopslag

Doordat het energienetwerk verder wordt gedecentraliseerd zijn industriële oplossingen voor energieopslag belangrijk. Sterker nog, het is een voorwaarde voor een goed werkend elektriciteitsnetwerk. De productie en consumptie van energie moet haarfijn op elkaar worden afgestemd. Voltens heeft ruime ervaring om u van A tot Z te ontzorgen. Samen gaan we op weg naar een stralende opbrengst en een duurzamer Nederland.

Producerende bedrijven

Ook producerende bedrijven kiezen voor het gemak van Voltens. Als het gaat om de distributie van energie en het aanleggen van elektriciteitsnetten, dan helpen wij u graag. Wij leveren prefab (transformator)stations en private hoog- en middenspanningsnetten. Wij ontzorgen u tijdens het hele traject en leveren turn-key op. Ook het beheer en onderhoud, inclusief 24/7 garantie, is bij ons in goede handen.

Midden- en kleinbedrijf

Meer rendement en minder kosten zijn de belangrijkste redenen om Voltens in te schakelen. Wij hebben ruime ervaring als het over hoogspanning en complexe middenspanning gaat. Wij leggen mooie ‘knip’aansluitingen aan zodat u zonder zorgen kunt groeien. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Wij verzorgen het beheer en onderhoud, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Dat is Voltens.

Jill van Voltens

“Wij komen graag naar u toe voor vrijblijvend advies.”

Contact opnemen

Bel Jil

Voltens

Zal ik je even bellen?