Middenspanning
5 min leestijd
25/05/2021

Voltens lanceert verhuurservice middenspanningsinstallatie

Delen

Wist u dat het bij Voltens sinds kort mogelijk is om een middenspanningsinstallatie te huren? U hoeft op deze manier geen grote investering te doen. Ook draagt u bij onze verhuurservice geen installatieverantwoordelijkheid. Alle wettelijke plichten en verantwoordelijkheden neemt Voltens van u over.

Aansluiten zonder spanning

Voor een vast bedrag per maand draagt Voltens de volledige verantwoordelijkheid voor een betrouwbare en veilige energievoorziening. Dit kan zowel de transformator, schakelinstallatie als een compleet ingericht compactstation zijn. Een verhuurservice op maat dus!

 

Voltens middenspanningsnet
monteur installeert inpandig station voltens

De voordelen van huren

Bij onze verhuurservice zijn alle kosten inbegrepen. Voltens neemt de installatieverantwoordelijkheid hoogspanning (NEN3840) volledig van u over.  Zo bent u ervan verzekerd dat dit professioneel en veilig geregeld wordt. Onderhoud en inspectie van de middenspanningsinstallatie zit bij de huurprijs inbegrepen. Zo zorgen we ervoor dat deze altijd in perfecte staat verkeert.

Toch kan het altijd voorkomen dat er een storing optreedt, of dat de gehele installatie aan vervanging toe is. Op dat moment staan onze specialisten snel voor u klaar en verhelpen dit binnen het verhuurcontract. U kunt altijd bouwen op de betrouwbare en veilige dienstverlening van Voltens, want een spanningsonderbreking blijft hierdoor tot het minimum beperkt.

 

Maak gebruik van de Voltens-verhuurservice op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een middenspanningsinstallatie? Download dan onze gratis verhuur leaflet voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Voltens helpt u graag!

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil graag de laatste ontwikkelingen via e-mail ontvangen.